?>
Ηλεκτρολογικές βλάβες
Άμεσες και σίγουρες λύσεις

Ηλεκτρολογικές Υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε, με συνέπεια και αξιοπιστία, να επιδιορθώσουμε άμεσα παντός είδους ηλεκτρολογικές βλάβες στον Πειραιά και στην Αθήνα. Είμαστε κοντά σας με ένα τηλεφώνημα.

Αναλαμβάνουμε γρήγορα, υπεύθυνα και με συνέπεια:

 • Επισκευή / Αλλαγή Ρελέ Διαρροής Ασφάλειας​
 • Εγκατάσταση / Έλεγχο γειώσεων
 • Αλλαγή Ασφάλειας
 • Αλλαγή Διακόπτη
 • Αλλαγή Ηλεκτρολογικής Εγκατάστασης
 • Αλλαγή Ντουί
 • Επισκευή Φωτιστικού
 • Επισκευή Πρίζας
 • Βλάβη Καλωδίωσης Τηλεφωνικής Γραμμής
 • Αποσύνδεση / Σύνδεση Ηλεκτρικής Κουζίνας
 • Σύνδεση Θερμοσίφωνα

Έχοντας τις καλύτερες τιμές στον χώρο με βάση τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Επικοινωνήστε
Ζητήστε ένα δωρεάν ραντεβού

  X

  Συχνές ηλεκτρολογικές βλάβες

  1.Θερμοσίφωνας​

  Όταν δε ζεσταίνεται το νερό από τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα: Ελέγχουμε αν ανάβει η ενδεικτική λυχνία του θερμοσίφωνα, Aν δεν ανάβει πιθανόν υπάρχει βλάβη στη τροφοδοσία του. Αν ανάβει και δε ζεσταίνεται το νερό τότε υπάρχει βλάβη στο θερμοστάτη ή στην αντίσταση του θερμοσίφωνα. Δεν κάνουμε μπάνιο με αναμμένο θερμοσίφωνα. Υπάρχουν αυτοματισμοί για να σβήνει μόνος του με μικρό κόστος.

  2.Χαλασμένη Ασφάλεια

  Σε περίπτωση που σε ένα μέρος του χώρου μας δεν υπάρχει ρεύμα χωρίς να έχει πέσει κάποιος αυτόματος, τότε δεν τροφοδοτείται η γραμμή με ρεύμα και χρειάζεται η αντικατάσταση της.

  3. Καμένη Ασφάλεια

  Είναι όλες οι ασφάλειες ανεβασμένες και δεν έχετε ρεύμα; Tο πιο πιθανό είναι να έχει καεί η ασφάλεια είτε στον πίνακα, είτε στο ρολόι της ΔΕΗ. Ελέγχουμε αν έχουμε διακοπή ρεύματος από τη ΔΕΗ (βλάβες στο 10502).Κοιτάμε στον πίνακά μας αν όλοι οι αυτόματοι είναι ανεβασμένοι, Αν εξακολουθούμε να μην έχουμε ρεύμα πηγαίνουμε στο ρολόι της ΔΕΗ και κοιτάμε τη φορά του διακόπτη αν είναι η ίδια με τους άλλους διακόπτες των ρολογιών. Στην περίπτωση που εκεί έχουμε ασφάλεια και όχι αυτόματο διακόπτη  καλούμε την ΔΕΗ για αντικατάστασή της.

  4. Διαρροή ηλεκτρικής γραμμής

  Πέφτει συνέχεια το ρελέ διαρροής. Στην περίπτωση αυτή πηγαίνουμε στο πίνακά μας και κατεβάζουμε όλους τους αυτόματους. Έπειτα σηκώνουμε το ρελέ διαρροής και τους αυτόματους ένα παρά ένα μέχρις ότου αυτός που θα σηκώσουμε μας ξαναρίξει το ρελέ διαρροής. Τότε τον κατεβάζουμε ξανα και τον αφήνουμε κατεβασμένο και καλούμε ηλεκτρολόγο για την αντικατάστασή του

  5. Βραχυκύκλωμα ηλεκτρικής γραμμής

  Σε τέτοιες καταστάσεις μπορούμε να διαπιστώσουμε τις αιτίες του βραχυκυκλώματος αν για παράδειγμα χρησιμοποιήσαμε μια ηλεκτρική συσκευή με φθαρμένο καλώδιο ή ρευματολήπτη καλωδίου (φις), αν κάποια συσκευή που τραβάει αρκετό ρεύμα προκάλεσε υπερφόρτωση, αν από φώτα κήπου ή εξωτερικού χώρου και υγρού χώρου γενικότερα παρουσιάστηκε το βραχυκύκλωμα.

  6. Χαλασμένη πρίζα

  Αν μια πρίζα κουνιέται ή βγάζει σπίθες κατά τη χρήση της και γενικά δε λειτουργεί τότε αν δεν επιδιορθώνεται σαν υλικό χρειάζεται αντικατάσταση.

  7. Βλάβη ηλεκτρικού πίνακα

  Υπάρχει έντονη μυρωδιά καμένου που έρχεται μέσα από τον ηλεκτρικό πίνακα. Αν υπάρξει έντονη μυρωδιά καμένου που προέρχεται από το πίνακα τότε κατεβάστε αμέσως το γενικό διακόπτη της εγκατάστασης και καλέστε άμεσα ηλεκτρολόγο καθώς κάποιο υλικό του πίνακα έχει φθαρεί και υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς.

  30.2104830546

  Μπορούμε να εγγυηθούμε για τα αποτελέσματα της δουλειάς μας. Με συνέπεια και αποτελεσματικότητα διεκπεραιώνουμε το όποιο θέμα αφορά τις ηλεκτρολογικές ανάγκες σας.